Ha Miskolcon jársz.. s teljesen véletlenül hónap első vasárnapja van, feltétlenül sétálj el a Széchenyi utcára /sétáló utca/ ...

Többször voltunk, s régóta készültem egy olyan alkalomra, mikor egyedül, nyugodtan, nem sietve, s siettetve át tudom adni magam a látványnak , az érzéseknek, a régnek... Kérjetek, s megadatik, tehát gyerkőcöket beadtam továbbképzésre dédiékhez, jómagam pedig nyakamba vettem a masinát, karomra a kosarat, s gyerünk a régiségvásárba..

Nagyon sok ember jár ki erre az eseményre.. rengetegen vannak, de meg sem érezni fojtó tömegnek... közben vannak frontális ütközések, mikor belefeledkezem egy képkeretbe, s a szembejövő tekintetét pedig valami más csoda ejtette rabul.. S még ilyenkor sincs ingerültség, bosszúság, mosoly van, s sűrű bocsánatkérés :)

Szeretem nézni az embereket.. egy tea mellett a Míves előtt, Kockással az ölemben...

 

 

 

 

 

Jó elbeszélgetni idegenekkel kutyákról, karmákról, talizmánokról...   Világbéka.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

időgép... ami elvisz Maszatkámhoz.... azért azt a babaszoba berendezést soha nem venném meg.... maradjon csak Maszatkáé...

A bejegyzés trackback címe:

https://vicger.blog.hu/api/trackback/id/tr133131611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matusi · http://csoppdodom.freeblog.hu 2011.08.08. 09:11:48

Ide betérünk az biztos, ha arra járunk,de csak Veletek:)

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2011.08.10. 21:20:34

ÓÓÓ, az első kommentelőm :))) Üdvözöllek nálam :)

Szavadon foglak, meglásd ;)
süti beállítások módosítása