Van úgy, hogy semmi sem jó.. van úgy, hogy az ember gyereke bármerre néz csak akadályokba ütközik... van úgy, hogy ezt aztán végképp nem lehet cérnával bírni s jó esetben is eltörik a mécses, neadjIsten elindul a hisztikerék... Ha az ember gyereke véletlenül fiú, akkor tökéletes megoldás lehet figyelemelterelésként az alábbi 5perces, ha pedig lány, akkor pedig a hisztitlenítés mellé járulékos elemként látókörtágítás is csapódik :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelen esetben űrhajó a varázsszer , amit 5 perc alatt állíthatunk össze a csemetével szoros együttműködésben.

Szükséges hozzá : pet palack, olló, széles cellux - átlátszó ragasztócsík , 3db wc papírguriga, s egy asztronauta.

A pet palack alját levágjuk, kb 5 centi magasan, a levágott aljba  beletesszük a 3 gurigát, ezt így egyben körbetekerjük ragasztóval, majd az elkészült hajtóművet beletoljuk a hajótestül szolgáló palackba. Ha rendelkezünk képesített asztronautával, akkor a palack nyaka körül egy ajtót vágunk, ami lefelé nyílik, így önzáró is egyben, ami elengedhetetlen speciális légköri viszonyok mellett.

A továbbiakban a csemete hathatós segítségével ki is festhetjük az űrjárművet, garantált a jó szórakozás. Célszerű festés esetén vízzel hígítandó műanyag alapú festéket , vagy ő univerzális hobbifestéket használni a jó fedés, az intenzív színek érdekében.

Jó szórakozást :)

A bejegyzés trackback címe:

https://vicger.blog.hu/api/trackback/id/tr533131449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aurora boRealis 2012.02.17. 18:14:06

Ez is nagyon jó ötlet, Dödivel meg fogjuk csinálni. Már ki is választotta, hogy milyen színűre feste az wc papír gurigákat:)

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2012.02.17. 18:21:23

:)) de jó! fotókat hozzál! :)
süti beállítások módosítása