Őszinte leszek, ez egy hajtépős időszak. Mert, bár igyekszem a legjobb formámat hozni, de valamilyen módon s formában azért csak csak becsúszik egy pánikhelyzet..
 Tavaly a füzetek vicceskedtek, jól eltűnt belőlük x+1 darab. Ebből okulva, idén már július elején betáraztunk, s mindegyik fajtából, vonalasból, kockás ööö négyzetrácsosból, simából tartalékoltunk is katasztrófahelyzetet kiküszöbölendő.
 Most a bekötő, a csomagoló papír maradt el valahol a kanyarban. S mikor máskor derült volna rá fény, mint a 24. óra 59. percében. Természetesen...

 Az első pánik s úristenmármegintégünkazofőelőtt agyszétrobbanás után jött a mindenmindegy lebegő, tudatmódosult állapot... majd az ÖTLET. Ami - bevallom töredelmesen nyers változata hites Uramnak köszönhető :) - miszerint: nosza, csomagoljunk fénymásolópapírba, az van :)

ebből lett a következő, kicsit finomított változat:

avagy, éljen a háztartási csomagolópapír :)

optikai tunningként elővarázsoltam a kicsik nyomdáját, ekkor tört rám a következő pánikroham, miszerint: úristennincsmegatintaaaaaa, ami aztán meglett. S ez lett belőle. Egyértelmű sikert aratott :) Lett belőle nőcis változat is, öntapadós fóliával nehezítve a pályát, egy kicsit bele is törött a bicskám, de a hölgynek nagyon tetszett:


 

 

 

 

 

 

A következő leckét a ceruzák mérete adta fel, mert az újak nem fértek bele a tolltartóba. / ez egyébként milyen átverős dolog már, x ceruza y tolltartóval nem kompatibilis... ehhh/

S készült egy olyan alkalmatosság, nevezzük tolltartónak, amiben elfér a xfaktoros cerka, lehetőség szerint bírja a strapát, a fiam féle strapát, nem ám akármilyet, s legyen könnyű is, s nem mellesleg el tudjam készíteni.

 

 

 Így került sor a pet palack /mi más? / s a farmer nászára... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az az gondolat fészkelte magát egyre jobban a fejembe, hogy viszonylag minimális pirulással túléltük a tanévkezdést.... Erre ma délután Gergő kétségbeesetten keresi az olvasás füzetét, ami reggel még meg volt, de ma délutánra már se híre, se hamva....

Csak tudnám, hogy hol bújhat meg az a fekete lyuk a lakásban...

 

 

Frissítés: a füzet meglett, Gergő szerint, mintha a tanárnéni mondott volna valamit, hogy beszedi és majd kiosztja.....

vajon kire ütött ez a gyerek???

A bejegyzés trackback címe:

https://vicger.blog.hu/api/trackback/id/tr713207087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mazsii 2011.09.06. 19:26:33

...hogy mennyire örülök eme új blogodnak...köszönöm!asszem innentől kezdve itt is rendszeres vendég leszek...! :)

vicger · http://vicger.blog.hu/ 2011.09.06. 20:04:51

Nagyon örülök Neked :)))))
süti beállítások módosítása